RZGR180606_001_Lusitana RZ

Events - 13-08-2024

Arbuz – Sekrety Słodkiej Uprawy

Rijk Zwaan Polska oraz ASCROP zapraszają na spotkanie: Arbuz – Sekrety Słodkiej Uprawy

Rijk Zwaan Polska oraz ASCROP zapraszają na spotkanie: Arbuz – Sekrety Słodkiej Uprawy

Gdzie się spotykamy?

Data: 20 sierpnia 2024

Godzina: 11:00

Miejsce: Gospodarstwo Rolne Małgorzaty i Pawła Traczyk, Złotopolice, powiat płoński

Zapraszamy na wyjątkowe spotkanie, którego tematem przewodnim będzie sztuka uprawy arbuza - owocu, który z powodzeniem może być uprawiany także w polskich warunkach.

Dlaczego warto wziąć udział?

Podczas spotkania specjaliści z Rijk Zwaan Polska oraz ASCROP podzielą się swoją wiedzą na temat efektywnej uprawy arbuzów. Dowiecie się, jakich technik sadzenia i pielęgnacji używać, by osiągnąć najlepsze rezultaty oraz jak unikać najczęstszych problemów związanych z uprawą tego owocu.

Porozmawiamy także o innowacyjnych metodach, takich jak uprawa w technologii „zero pozostałości”. Eksperci przedstawią dowody, że nasze, rodzime arbuzy mogą śmiało konkurować z owocami importowanymi zarówno pod względem jakości, jak i smaku.

Program spotkania

Spotkanie poprowadzą Michał Jankowski z Rijk Zwaan Polska oraz Paweł Szymczak z ASCROP. Oprócz merytorycznych prezentacji, przewidziana jest również sesja pytań i odpowiedzi, podczas której uczestnicy będą mogli zasięgnąć opinii ekspertów oraz wymienić się własnymi doświadczeniami.

A na zakończenie - coś dla smakoszy! Zapraszamy na degustację różnych odmian arbuzów, które z pewnością zachwycą Was swoją słodyczą i soczystością.

Zainteresowani?

Zainteresowanych prosimy o potwierdzenie udziału do 19 sierpnia 2024 roku. Wystarczy skontaktować się z jednym z organizatorów:

Nie przegapcie tej wyjątkowej okazji, aby poszerzyć swoją wiedzę, zdobyć cenne informacje i zainspirować się do własnej uprawy arbuzów!

Z wyrazami szacunku,

Michał Jankowski, Rijk Zwaan Polska Paweł Szymczak, ASCROP

Kontakt do organizatora
Michał Jankowski
Kontakt do organizatora
Michał Jankowski
Doradca Handlowy